La ce slujeste tot restul daca nu va cunoasteti pe voi insiva?

Eneagrama este o harta uimitor de precisa a functionarii umane. Vorbeste despre voi, despre apropiatii vostri, relatiile voastre. Arata in ce ne asemanam si cu ce suntem diferiti.

Eneagrama se distinge de alte abordari psihologice focalizandu-si interesul asupra motivatiilor noastre interioare mai mult decat asupra comportamentelor noastre. Afirma ca avem o orientare dominanta, dintre cele 9 existente, care are un impact major asupra tuturor contextelor vietii noastre. Aceasta orientare este principalul nostru dar si in acelasi timp principala noastra limitare.

Azi, Eneagrama este folosita in lumea intreaga de persoane particulare, grupuri, educatori, terapeuti, consilieri, profesori, consultanti, coachi pentru a se cunoaste mai bine, pentru a se elibera, in sfarsit, de limitele proprii si automatisme si a-i ajuta pe altii sa faca la fel.

Comentarii

 1. alex_d a spus:
  fain articolu' ... chiar cautam informatii despre eneagrama
 2. Jarftrern a spus:
  la aprobare
 3. dmrmbt a spus:
  la aprobare
 4. Asell a spus:
  la aprobare
 5. plaza.rakuten.co.jp a spus:
  la aprobare
 6. plaza.rakuten.co.jp a spus:
  la aprobare
 7. plaza.rakuten.co.jp a spus:
  la aprobare
 8. plaza.rakuten.co.jp a spus:
  la aprobare
 9. Essaeeyreelf a spus:
  la aprobare

Mesajul tau

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

nem html
:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

Beautiful singles in your area. Meet them now!