Ce este Eneagrama ?

Eneagrama este un model al structurii personalitatii umane. Acest model identifica 9 configuratii diferite ale personalitatii, 9 moduri de a se defini:

Fiecare dintre noi are tendinta sa dea prioritate uneia dintre aceste imagini de sine. Studiind consecintele acestei alegeri, Eneagrama ofera o descriere foarte exacta a psihicului uman si permite explicarea si / sau prevenirea, cu o fiabilitate uimitoare, atitudinii noastre in fata diverselor circumstante ale vietii.

Comentarii

 1. psihologu a spus:
  Dont worry man....i`m the good guy....i reprezent the good side....poate ca uneori ma "pierd" in cuvinte pompoase si "ajung" la cei care o citesc distorsionat fata de esenta fellingului meu....deci stai linistit..si ia asta ca pe o sete de cunoastere si provocare..cat despre proiectul tau...tre sa recunosc ca sunt pe "langa"...dar poate fi o provocare.....cat despre promovare....incearca un site....daca ai nevoie de ajutor sti unde ma gasesti :p Good day !
 2. MapRoogySeapy a spus:
  la aprobare
 3. Hornis and Hooveis a spus:
  la aprobare
 4. Jarftrern a spus:
  la aprobare
 5. Jarftrern a spus:
  la aprobare
 6. Enusesmismsib a spus:
  la aprobare
 7. Gymmerbcymn a spus:
  la aprobare
 8. Ady a spus:
  la aprobare
 9. cindystang.wordpress.com a spus:
  la aprobare
 10. cindystang.wordpress.com a spus:
  la aprobare
 11. cindystang.wordpress.com a spus:
  la aprobare
 12. cindystang.wordpress.com a spus:
  la aprobare
 13. Essaeeyreelf a spus:
  la aprobare

Mesajul tau

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

nem html
:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

Beautiful singles in your area. Meet them now!